Nové flash disky Supersonic Rage Pro USB 3.2 Gen. 1

Supersonic Rage Pro USB 3.2 Gen. 1 512GB

Společnost Patriot uvádí na trh nové nové flash disky Supersonic Rage PRO USB 3.2 Gen. 1. Ty podporují režim UASP a dosahují tak vysokých čtecích a zapisovacích rychlostí. Celá série RAGE PRO disponuje LED indikátorem aktivity a je vybavena vysoce kvalitním obalem, který je pro lepší ochranu a tepelný výkon potažen hliníkem. Nový USB disk je k dispozici v 128 GB, 256 GB a 512 GB. Funguje bez dalších ovladačů ve Windows 10/8/7 / Vista / XP / 2000, Linux, AndroidOS, ChromeOS a Mac OSX a novější. Flash disk Supersonic Rage Pro USB 3.2 Gen.1 je perfektním řešením pro spotřebitele, kteří požadují velké multiplatformní datové úložiště s vynikající spolehlivostí.

Řada Supersonic RAGE PRO podporuje režim UASP (USB Attached SCSI Protocol). Ten umožňuje vyšší rychlost čtení/zápisu z vyměnitelných úložných zařízení. Ve srovnání s tradičním USB 3.0 BOT režim UASP zvýší celkový výkon díky rychlejšímu čtení až o 70 % a o 40 % rychlejšímu zápisu. Supersonic RAGE PRO nabízí rychlost čtení 420 MB/s a až 8 000 4K náhodných IOPS. Rage Pro je také optimalizován jako bootovací jednotka pro Windows a další operační systémy. Díky vysokým IOPS a 4K náhodné rychlosti čtení a zápisu poskytuje vynikající spolehlivost a kratší časy bootování. Rage Pro může být také alternativním řešením pro uživatele, kteří potřebují samostatnou záchranný disk pro notebooky a stolní počítače. LED indikátory uživatelům vizuálně potvrdí, kdy jsou data zpracovávána, a je plně kompatibilní s technologií plug-and-play. Flash disk Supersonic RAGE PRO USB 3.2 Gen.1 bude k dispozici ve 3 kapacitách: 128 GB, 256 GB a 512 GB, na které se vztahuje 5letá záruka Patriot.

Funkce:

  • kompatibilní s USB 3.2 Gen.1 (a zpětně kompatibilní s USB 2.0)
  • až 420 MB/s pro čtení
  • až 8 000 4K náhodných IOPS
  • hliníkový obal pro lepší tepelný výkon a pevné tělo
  • podpora režim UASP poskytuje nejrychlejší odezvu při čtení a zápisu
  • LED indikátor
  • technologie plug-and-play, bez nutnosti ovladače
  • kompatibilní s Windows10 Windows 8, Windows 7, Windows Vista a Windows XP, Windows 2000, Windows ME, Linux 2.4 and novější, Mac OSX a novější

TZ

Související články

Leave a Comment